EEN VAN OSTA HUISHOUDHULP =
meer tijd voor jezelf én je gezin 

                                           1 uur poetshulp = 7,20 euro na fiscale aftrek. 

                                                 Klik hier voor meer info.  

 Professioneel opgeleid team   Betaal met dienstencheques   Geen extra kosten   Persoonlijk contact met regioverantwoordelijke

 

UPDATE DIENSTVERLENING 

Heeft u of één van uw gezinsleden 1 of meerdere symptomen of verblijft iemand in quarantaine in uw woning al dan niet na terugkeer uit een rode zone, dan dient u ons onmiddellijk te contacteren om uw poetshulp te annuleren.

Huishoudhulpen mogen onder geen enkel beding werken in een woning waarin een besmet persoon woont of waarin een persoon verblijft die in quarantaine zit, ook niet als die persoon zich in een andere kamer bevindt.      Klik hier voor meer info.

 

KANTOREN

Wegens de nieuwe uitbraak van COVID19 werken onze medewerkers in de kantoren enkel op afspraak.    Dank voor uw begrip.

 

OPHAALDIENSTEN WAS EN DROOGKUIS

Onze ophaaldiensten van wasgoed zijn nog steeds actief.   Wenst u een ophaling aan te vragen ?   Dat kan via de link bovenaan deze website.      

 

OPHAALDIENSTEN GORDIJNEN EN OVERGORDIJNEN

U kan ook beroep doen op onze ophaaldienst voor het reinigen van gordijnen en overgordijnen, met of zonder afname en terugplaatsing.    Contacteer ons vrijblijvend op 03 780 74 00.  

 

VAN OSTA – WINKELS

Check onze openingsuren hier.  

 

 

******* 

 

 

Wat extra hulp in huis is welkom voor velen. Ben jij ook op zoek naar een professionele en betrouwbare poets- of strijkhulp ? Wil je graag betalen met dienstencheques? Onze Van Osta Home Service regioverantwoordelijken sturen je een correct opgeleide huishoudhulp wanneer het jou past.

 

ONTDEK AL ONZE DIENSTEN

 

De Van Osta – poetshulpen worden professioneel opgeleid en opgevolgd.  Bij Van Osta Home Service kies je voor de betere poetsdienst met dienstencheques en betaal je bovendien geen extra kosten.

 

Kom meer te weten

 

Poets je graag en sta je graag ten dienste van anderen?

Heb je interesse in een job als huishoudhulp?

Van Osta Home Service biedt een vast contract en werk in eigen regio! Deeltijds of voltijds naar keuze.

 

Kom meer te weten

 

Dienstencheques zijn een gesubsidieerd en voordelig betaalmiddel voor huishoudelijk werk. Bij Van Osta Home Service betaal je bovendien geen supplementen, geen extra kosten voor professionele hulp aan huis. 

 

Kom meer te weten

 

 

Van Osta biedt naast haar poets- en strijkdienst ook:  wasserij, droogkuis, gordijnreiniging, strijkdienst met en zonder dienstencheques, reiniging dekens en donsdekens, ... 

 

Kom meer te weten

 

 

Zie jij ook op tegen die berg strijk? De Van Osta – huishoudhulpen helpen je graag met je wekelijkse strijk. Je kan beroep doen op onze privé-strijksters in blokken van 4 uur,  wekelijks of tweewekelijks. Betalen doe je via het voordelig systeem van dienstencheques. Bovendien betaal je geen extra kosten voor een privé strijkster aan huis!

 

Kom meer te weten

 

Ben je op zoek naar een Van Osta – kantoor in uw buurt?

 

Ook onze regioverantwoordelijken vind je hier 

Op zoek naar een betrouwbare huishoudhulp?

Contacteer ons hier vrijblijvend

Op zoek naar een job als huishoudhulp?

Solliciteer hier online 

Op heeft u een vraag voor onze klantendienst?

Mail naar: klantendienst@vanosta.net

 

Ben je op zoek naar een droogkuis / nieuwkuis -, wasserij- of strijkwinkel ?  

 

Je vindt onze adressen en openingsuren hier 

 

Strijk-of poetshulp nodig?
Hulp in huis welkom?

Bel je regioverantwoordelijke of het algemene Van Osta Home Service nummer 03/780 74 00 of vul je gegevens in op onze contactpagina. We contacteren je zo snel mogelijk!

Een job als huishoudhulp?
Aan de slag in uw eigen regio?

Mail je CV naar je regioverantwoordelijke of naar poetsdienst@vanosta.net of vul je gegevens in op onze contactpagina. We nemen spoedig contact met je op!

 

POETSDIENST  VAN OSTA

DE BETERE POETSDIENST MET DIENSTENCHEQUES

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.